Cykl 6- letni

Plany zajęć mogą ulec zmianie.

wersja z dn. 31.08.2019r

2019/2020

Klasa I A

Wtorek

16.00 – 17.10  Kształcenie słuchu i rytmika (p. A. Eberhardt)

Czwartek

16.00 – 17.10  Kształcenie słuchu i rytmika (p. A. Eberhardt)

+ instrument główny 2x 30 min./tydz.

Klasa I B

Środa

15.45 – 16.55  Kształcenie słuchu i rytmika (p. A. Osowska)

Piątek

15.45– 16.55  Kształcenie słuchu i rytmika (p. A. Osowska)

+ instrument główny 2x 30 min./tydz.

Klasa I N

Poniedziałek

14.00 – 15.10  Kształcenie słuchu i rytmika (p. J. Sochocka)

Piątek

14.00– 15.10  Kształcenie słuchu i rytmika (p. J. Sochocka)

+ instrument główny 2x 30 min./tydz.

Klasa II A

Poniedziałek

17.00 – 18.10  Kształcenie słuchu i rytmika (p. J. Sochocka)

Czwartek

15.15 – 16.25   Kształcenie słuchu i rytmika (p. J. Sochocka)

+ instrument główny 2x 30 min./tydz.

Klasa II B

Środa

15.45 – 16.55 Kształcenie słuchu i rytmika  (p. J. Sochocka)

Czwartek

16.30– 17.40  Kształcenie słuchu i rytmika (p. J. Sochocka)

+ instrument główny 2x 30 min./tydz.

Klasa II N

Poniedziałek

15.15 – 16.25  Kształcenie słuchu i rytmika  (p. J. Sochocka)

Wtorek

14.00– 15.10  Kształcenie słuchu i rytmika  (p. J. Sochocka)

+ instrument główny 2x 30 min./tydz.

Klasa III A

Wtorek

17.00– 18.10  Kształcenie słuchu i rytmika (p. J. Sochocka)

Czwartek

17.45 – 18.55  Kształceniem słuchu i rytmika (p. J. Sochocka)

+ instrument główny 2×30 min./ tydz.

Klasa III B

Środa

17.00– 18.10  Kształcenie słuchu i rytmika (p. J. Sochocka)

Piątek

17.00 – 18.10  Kształceniem słuchu i rytmika (p. J. Sochocka)

+ instrument główny 2×30 min./ tydz.

Klasa III N

Wtorek

15.15 – 16.25  Kształcenie słuchu i rytmika (p. J. Sochocka)

Piątek

15.15 – 16.25 Kształcenie słuchu i rytmika (p. J. Sochocka)

+ instrument główny 2x 30 min./tydz.

IMPROWIZACJA 

dla klas I – III (przedmiot nieobowiązkowy)

Środa 15.15-15.45 gr I (p. J. Sochocka)

Środa 18.35-19.05 gr II (p. A. Osowska)

Czwartek 17.10-17.40 gr III (p. A. Eberhardt)

Klasa IV

Wtorek

17.00– 17.45 Kształcenie słuchu (p. K. Lewicka)

Czwartek

16.00– 17.30 Chór / Orkiestra (p. K. Boniecka / )

17.30 – 18.15 Kształcenie słuchu (p. K. Lewicka)

Piątek

16.00 – 16.45 Audycje muzyczne (p. A. Tylman)

+ instrument główny 2×45 min./ tydz.
+ fortepian obowiązkowy /(instrument dodatkowy – nieobowiązkowy) 1×30 min./tydz.

Klasa IV N

Wtorek

15.00– 15.45 Kształcenie słuchu (p. K. Boniecka)

15.50– 16.35 Audycje muzyczne  (p. A. Tylman)

Czwartek

14.45– 15.30  Kształcenie słuchu (p. K. Boniecka)

15.45– 17.15  Chór (p. A. Waligóra-Tarnowska) lub

16.00 – 17.30 Orkiestra (ul. Conrada 6)

 

+ instrument główny 2×45 min./ tydz.

+ fortepian obowiązkowy /(instrument dodatkowy – nieobowiązkowy) 1×30 min./tydz.

Klasa V

Środa

15.45– 16.30 Kształcenie słuchu (p. K. Boniecka)

Czwartek

16.00– 17.30 Chór / Orkiestra (p. K. Boniecka / )

Piątek

16.50– 17.35 Kształcenie słuchu (p. K. Boniecka)

17.40 – 18.25 Audycje muzyczne (p. A. Tylman)

+ instrument główny 2×45 min./ tydz.
+ fortepian obowiązkowy /(instrument dodatkowy – nieobowiązkowy) 1×30 min./tydz.

Klasa V N

Wtorek

15.45 – 16.30 Kształcenie słuchu (p. K. Boniecka)

16.35 – 17.20 Audycje muzyczne (p. A. Tylman)

Czwartek

15.45– 17.15 Chór  (p. A. Waligóra-Tarnowska) lub

16.00 – 17.30 Orkiestra (ul. Conrada 6)

Piątek

15.45– 16.30 Kształcenie słuchu (p. K. Boniecka)

+ instrument główny 2×45 min./ tydz.
+ fortepian obowiązkowy /(instrument dodatkowy – nieobowiązkowy) 1×30 min./tydz.

Klasa VI 

Środa

17.15 – 18.00  Kształcenie słuchu  (p. K. Boniecka)

18.10 – 18.55  Audycje muzyczne (p. A. Tylman)

Czwartek

16.00– 17.30 Chór / Orkiestra (p. K. Boniecka / )

Piątek

18.30 – 19.15  Kształcenie słuchu (p. K. Boniecka)

+ instrument główny 2×45 min./ tydz.

Klasa VI N

 

Wtorek

16.30 – 17.15  Kształcenie słuchu (p. K. Boniecka)

15.00 – 15.45  Audycje muzyczne (p. A. Tylman)

Czwartek

15.45– 17.15  Chór  (p. A. Waligóra-Tarnowska) lub

16.00 – 17.30 Orkiestra (ul. Conrada 6)

Piątek

15.00 – 15.45  Kształcenie słuchu (p. K. Boniecka)

+ instrument główny 2×45 min./ tydz.